Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Modlíme sa:

Svätý archanjel Michal

Svätý Michal archanjel, bráň nás v boji, buď nám ochrancom proti zlobe a úkladom diabla. Pokorne prosíme, nech mu Boh ukáže svoju moc. A ty knieža nebeských zástupov, Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skazu duší potulujú po svete. Amen.

Svätý archanjel Gabriel

Anjel Vtelenia, verný vyslanec Boží, otvor náš sluch pre tiché napomínanie a volanie milujúceho Srdca nášho Pána Ježiša Krista. Nech máme vždy na pamäti, aby sme Božiemu slovu správne rozumeli, riadili sa ním, Boha počúvali a robili, čo od nás žiada. Dopomôž nám ku bdelej pripravenosti, aby nás Pán, keď príde, nenašiel spiacich. Amen.

Svätý archanjel Rafael

Šíp lásky a liek Lásky Božej! Poraň naše srdcia planúcou Láskou a nech sa nikdy nezahojí táto rána, aby sme po všetky dni ostávali na ceste Lásky a aby sme Láskou nad všetkým zvíťazili. Buď nám sprievodcom a liečiteľom. Lej svoj balzam do našich rán. Otváraj nám svoj duchovný zrak, tak ako si ho otváral Tobiášovi. Buď našich ochrancom pred zlom a pomôž nám prekonať ducha hnevu, nenávisti, vzbury a pýchy. Amen.

 




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.