Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Minule:

V prvej celosvetovej morálnej kríze (1. svetová vojna) nám nebo ponúklo pomoc.

Panna Mária vo Fatime vyzvala k modlitbe a pokániu.

Iba pokánie je jedinou cestou k morálnej náprave

Východisko z prvej celosvetovej morálnej krízy

Panna Mária dala vo Fatime 13. júla 1917 prísľub: „Nakoniec moje Nepoškvrnené Srdce zvíťazí! Svätý Otec mi zasvätí Rusko, ono sa obráti a vo svete nastanú dni pokoja. V Portugalsku sa zachová čistá viera.“

Proroctvo o Portugalsku.

Biskupi Portugalska zasvätili krajinu Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie a na rozdiel od susedného Španielska sa ich 2. svetová vojna takmer nedotkla. Pritom v Španielsku bola aj strašná občianska vojna.

Proroctvo o Rusku

Pápež Pavol VI. v závere tretieho zasadania Druhého vatikánskeho koncilu (dňa 21. novembra 1964) zveril ľudstvo Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie a zároveň vyhlásil Pannu Máriu za „Matku Cirkvi“. Rusko, ktoré „rozšírilo strašné bludy do celého sveta“ sa spamätalo. Komunizmus bol porazený.

Dlho to trvalo

Žiaľ, áno. K zasväteniu Ruska a ľudstva došlo neskoro. Medzitým sa totiž v Nemecku a iných krajinách rozšíril ďalší blud – fašizmus, vypukla aj 2. svetová vojna, zlo sa začalo ešte viac šíriť.

Ďalšia vojna a hrozby

Panna Mária predpovedala: „Rusko, sa obráti a vo svete nastanú dni pokoja“. Nastali, ale nie nadlho. Po vojne na Balkáne, Rusko napadlo Ukrajinu. Pápež hneď rázne odsúdil "NEOPRÁVNENÚ AGRESIU" a "ZVERSTVÁ" a zasvätil Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie ľudstvo a osobitným spôsobom Rusko a Ukrajinu. Dúfajme, že vďaka rýchlej reakcii pápeža, nebudeme zas tak dlho čakať, kým „nastanú dni pokoja“.

Mária vyzvala k zasväteniu (modlitbám), ale aj k pokániu. K tomu nabudúce

Nabudúce: Pokánie ako východisko z kríz (zlých časov)




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.