Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a pobožnosti   

Začína sa Týždeň modlitieb za duchovné povolania, preto všetky pobožnosti, ktoré pravidelne mávame, budú s týmto nábožným úmyslom.

PO SO: férie po 3. veľkonočnej nedeli

Chvály budú na budúcu sobotu po večernej svätej omši.

NE: ŠTVRTÁ VEĽKONOČNÁ – NEDEĽA DOBRÉHO PASTIERA   

 

Birmovanci

Vo štvrtok 18.4. o 18:00 hod. začíname nácvik na birmovku, ktorá bude v sobotu 27.4.2024. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Birmovanci sa tiež zúčastnia na Novéne k Duchu Svätému každý deň od 18.4. do 26.4. 2024.

 

Brigáda pred birmovkou

Prosíme birmovancov, aby pred birmovkou pomohli vyčistiť a upraviť okolie kostola, pastoračného centra a fary. Brigáda bude v sobotu 20.4. hneď po Novéne a nácviku, ktorý bude o 9:00 hod.

 

Jarná púť Živčáková

Dávame vám do pozornosti Jarnú púť na pútnickom mieste Hora Živčáková – uskutoční sa v dňoch 7. - 8. mája 2024. Slávnostnú svätú omšu v stredu 8. mája o 11:00 hod. bude celebrovať žilinský biskup Mons. Tomáš Galis. Bližšie informácie nájdete vo výveske pred kostolom, na webe a fejsbuku Farnosti Turzovka. Všetci ste srdečne pozvaní!

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

Prosíme tých, čo sa prihlásili na púť do Medžugorja a ešte nám neodovzdali podpísaný informovaný súhlas s platbou 270€, aby tak urobili do 15. 5.2024.

 

Zbierka

Na budúcu nedeľu je zbierka na seminár.

 

Upratovanie kostola

V tomto týždni upratuje skupina č. 3. Zoznam všetkých skupín je k dispozícii vo výveske pred kostolom. Ďakujeme za vašu ochotu pomôcť. Zároveň prosíme všetkých, čo sa prihlásili na upratovanie farského kostola, aby prišli na spoločné stretnutie do kostola v pondelok 15.4., čiže zajtra po večernej sv. omši o 18:00 hod. 

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na Boží hrob ste obetovali spolu 1760,56 €. Z prvonedeľnej zbierky na záchranu kostola v Dlhej nad Kysucou ste obetovali: Turkov 78€, Dlhá 166,95€, Turzovka 966,58€ a 200 czk. Na kostol obetovali: manželia Jozef a Oľga Kopyčárovci 100€, z pohrebu bohuznámy darca 30€, z uloženia urny Anna Šteinigerová 20€.  Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Rímskokatolícky farský úrad Zákopčie oznamuje, že sviatosť manželstva chcú uzavrieť: Martin Kubiš, ktorý pochádza z Farnosti Turzovka a Kristína Bednárová, ktorá pochádza z Farnosti Zákopčie.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.