Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Marianske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – Krížová cesta (modlia sa birmovanci)

Sobota

Féria

Nedeľa

TRETIA PÔSTNA NEDEĽA

 

Prvá nedeľa – zbierka

Dnes je zbierka na záchranu  kostola v Dlhej nad Kysucou. Je prvá nedeľa v mesiaci. Srdečná vďaka za vašu štedrosť a spolupatričnosť.

 

Stretnutie prvoprijímajúcich deti

Sv. omša a náuka pre prvoprijímajúce deti bude v  pondelok 6.3. o 16:00 hod.

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Dnes sa ju budú modliť ženy, v piatok birmovanci a na budúcu nedeľu  penzisti -  Klub dôchodcov Mesta Turzovka.

 

Birmovanecká svätá omša

Birmovanci sa stretnú v kostole v piatok 10.3. o 17:15 hod. a spoločne sa pomodlia krížovú cestu. Po nej bude nasledovať svätá omša a náuka pre  birmovancov o 18:00 hod. Účasť všetkých birmovancov je povinná!

 

Stretnutie rodičov birmovancov

Rodičia našich birmovancov budú mať stretnutie na budúcu nedeľu 12. 3.  hneď po krížovej ceste v kostole - krížová cesta začína o 15:00 hod.! Účasť všetkých rodičov je nutná.

 

Ponuky

V tomto roku si pripomíname 350 výročie od zjavenia Božského Srdca Ježišovho svätej Margite Márii Alacoque. Pri tejto príležitosti Vám dávame k dispozícii malé  obrazy Božského Srdca s jeho dvanástimi prisľúbeniami, ktoré sa nachádzajú na zadnej strane obrazu. Cena je 10 eur. Tiež vám dávame k dispozícii malý obraz Pána Ježiša s deťmi k prvému svätému prijímaniu s popisom na druhej strane, ktorý si môžete objednať. Cena je 10 eur. Obrazy sa nachádzajú na stolíku pod chórom. Spoločenstvo KCHO CHARIS Žilinskej diecézy Vás pozýva na stretnutie s exorcistom vdp. Vladimírom Berégim. Stretnutie sa uskutoční 11.3 v kostole sv. Jozefa Robotníka Čadca Kýčerka. Bližšie info nájdete vo výveske pred kostolom.

 

Dary  a poďakovanie

Na charitu ste obetovali spolu: Turzovka – 1102,82€ a 1000 czk, Turkov 51,50€, Dlhá 86,60€.  Srdečná vďaka za Váš súcit s biednymi. Ďakujeme za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení vašu obetavosť a službu pre farnosť.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.