Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Prvý štvrtok v mesiaci – deň modlitieb za duchovné povolania

Piatok

17:15 – Krížová cesta

Prvý piatok v mesiaci

Sobota

Prvá sobota v mesiaci 

Nedeľa

DRUHÁ PÔSTNA NEDEĽA

 

Zbierka na charitu

Dnes je celoslovenská Zbierka na Charitu.  Viac informácií nájdete aj na letákoch „moja almužna“, plagátoch a  www.charitaza.sk. Ďakujeme za váš súcit s biednymi.

 

Prvý piatok

Pred prvým piatkom budeme spovedať pol hodiny  pred sv. omšami. Starých a chorých budeme spovedať v Dlhej, Turkove, Závodí a Predmieri vo štvrtok od 8:30; v Turzovke v piatok od 8:00. Sv. omše na prvý piatok:

Turzovka - 7:00, 18:00; Dlhá  - 15:00; Turkov - 16:00 (spovedá sa pred sv. omšami).

 

Krížové cesty

V pôstnom období sa konajú pobožnosti krížovej cesty. Vždy v piatok pred sv. omšou o 17:15 a v nedeľu o 15:00 hod. Kto sa zúčastní na krížovej ceste, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. V piatok sa ju budú modliť miništranti so zborom a na budúcu nedeľu ženy.

 

Korčuľovanie

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na korčuľovanie do Krásna nad Kysucou: Stretneme sa v utorok 28.2. na autobusovej zastávke Beskydská o 9:15 hod. V cene 8 eur je zahrnutá doprava a vstup do arény. Tešíme sa na pekné spoločné zážitky.

 

Stretnutie rodičov birmovancov

Rodičia našich birmovancov budú mať stretnutie v nedeľu 12. 3.  hneď po krížovej ceste v kostole - krížová cesta začína o 15:00 hod.! Účasť všetkých rodičov je nutná.

 

Prvá nedeľa – zbierka

Na budúcu nedeľu je zbierka na záchranu  kostola v Dlhej nad Kysucou. Je prvá nedeľa v mesiaci. Srdečná vďaka za vašu štedrosť a spolupatričnosť.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.