Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Sv. Antona Máriu Clareta, biskupa, ľub. spomienka

17:15 -  Pobožnosť za rodiny

Utorok

Sv. Maura, biskupa, ľub. spomienka

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

SV. ŠIMONA A JÚDU, APOŠTOLOV, sviatok

17:15 – Ružencová pobožnosť – modlia sa muži

Sobota

Preblahoslavenej Panny Márie v sobotu

Nedeľa

TRIDSIATA PRVÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

 

Misijná nedeľa

Dnes je po svätých omšiach celosvetová zbierka na misie. Na Slovensku je zvlášť venovaná farnostiam v Kambodži, ktoré sa starajú o zdravotne postihnutých ľudí. Za vaše milodary srdečné Pán Boh zaplať.

 

Október – mesiac posvätného ruženca

Dnes o 14:00 hod. sa budeme modliť  ruženec pri kaplnke Karmelskej Panny Márie v Predmieri. Na budúcu nedeľu o 14:00 hod. bude ružencová pobožnosť pri kaplnke U Mravca.

 

Stretnutie rodičov prvoprijímajúcich detí 

Rodičia, ktorí chcú prihlásiť deti na prvé sväté prijímanie, budú mať stretnutie dnes o 15:00 v kostole. Dostanú prihlášku a dôležité informácie k príprave pred prvým svätým prijímaním. Účasť je nutná!!

 

Godzone tour

Informácia pre tých, čo sa prihlásili na GODZONE TOUR 2022, ktorý bude v Žiline 26.10. Odchod autobusu je o 16:30 hod. z autobusovej zastávky Beskydská. 

 

Spoveď pred slávnosťou Všetkých svätých

V utorok 1.11. je slávnosť Všetkých svätých. Prosíme vás, aby ste sa vyspovedali už v tomto týždni a tak sa dobre duchovne pripravili na dušičkový čas, kedy môžeme pre zosnulých získať úplné odpustky. Sme vám k dispozícii vždy pol hodiny pred svätými omšami. V Turkove budeme spovedať na budúcu nedeľu od 8:00 hod. , čiže pol hodinu pred svätou omšou.

 

Dlhá nad Kysucou – sv. omša

Dávame vám do pozornosti, že z dôvodu komunálnych volieb na budúcu nedeľu 30.10. svätá omša v Dlhej nebude. Ďakujeme za pochopenie.

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na záchranu kostola v Dlhej nad Kysucou obetovali: prostredníctvom Obecného úradu v Dlhej nad Kysucou občania 2000€, pani Fulierová 100€, Mária Chovancová 200€. Na kostol ste obetovali: Bohu známy darca 300€, dvaja Bohu známi darcovia po 100€, Mária Chovancová 200€. Na výzdobu v kostole obetoval Bohu známy darca 100€. Vo farnosti sme organizovali charitatívnu zbierku trvanlivých potravín, prispeli ste aj peňažným darom spolu 250€. Ďakujeme za Vašu spolupatričnosť s biednymi. Nech Pán odmení vaše milodary na kostol, angažovanosť vo farnosti, modlitby a obety.

 

Ohlášky

Rímskokatolícky farský úrad v Oščadnici oznamuje, že kánonické manželstvo chcú uzatvoriť Jakub Janek, ktorý pochádza z Farnosti Kysucký Lieskovec a Nikola Kuchárová, ktorá pochádza z Farnosti Turzovka.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.