Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností 

Pondelok

Sv. Antona Paduánskeho, kňaza a učiteľa cirkvi, spomienka

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

NAJSVÄTEJŠIEHO KRISTOVHO TELA A KRVI, slávnosť

17:00 – Mariánske večeradlo

Piatok

Féria

Sobota

Preblahoslavenej Panny Márie v sobotu, ľub. spomienka

Nedeľa

DVANÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

 

Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi

Vo štvrtok je prikázaný sviatok Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi. Viaže nás povinnosť zúčastniť sa na svätej omši. Bohoslužby budú takto:

Turzovka - 7:00, 18:00. V stredu večer o 18:00 hod. bude svätá omša slúžená už s platnosťou na túto slávnosť. Dlhá o 15:00 hod., Turkov o 17:00 hod.

Vo štvrtok po večernej sv. omši o 18:00 hod. bude Eucharistická procesia s oltárikmi okolo farského kostola. Prosíme deti, najmä prvoprijímajúce, aby prišli na večernú svätú omšu a priniesli si v košíkoch lupene kvetov, ktoré budú rozsýpať počas procesie pred Najsvätejšou Sviatosťou Oltárnou.

 

Birmovanci

Vo štvrtok 16.6. o 18:00 hod. začíname nácvik na birmovku, ktorá bude v sobotu 25.6.2022. Účasť všetkých birmovancov je povinná! Birmovanci sa tiež zúčastnia na Novéne k Duchu Svätému každý deň od 16.6. do 24.6. 2022.

 

Brigáda pred birmovkou

Prosíme birmovancov, aby pred birmovkou pomohli upratať kostol, tiež vyčistiť a upraviť okolie kostola, pastoračného centra a fary. Brigáda bude v sobotu 18.6. hneď po Novéne a nácviku, ktorý bude o 9:00 hod.

 

Svätá omša – Dlhá nad Kysucou

Na budúcu nedeľu v Dlhej nad Kysucou svätá omša nebude. Vďaka za pochopenie.

 

Dary na kostol  

Rodičia prvoprijímajúcich detí  darovali na kostol 308 eur. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Oznamuje, že sviatosť manželstva chcú 18. 06. 2022 uzatvoriť Daniel Konečný,Katarína Kaháková,  ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka, bytom Dlhá nad Kysucou. Ďalej oznamujeme, že sviatosť manželstva chcú 18. 06. 2022 uzatvoriť Jaroslav Hažík Barbora Hrošová,  ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka, bytom Dlhá nad Kysucou.  Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.