Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Preblahoslavenej Panny Márie, Matky Cirkvi, spomienka

6:15 – Pobožnosť k Duchu Svätému

7:00 – Svätá omša za členov Misijného združenia Ducha Svätého.

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Nášho Pána Ježiša Krista, najvyššieho a večného kňaza, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

Féria

Sobota

Sv. Barnabáša, apoštola, spomienka

Nedeľa

NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE, slávnosť

 

Koniec Veľkonočného obdobia

Dnešnou slávnosťou Zoslania Ducha Svätého sa končí Veľkonočné obdobie. Od zajtra sa modlíme Anjel Pána. Dnes je po svätých omšiach prvonedeľná a zároveň svätodušná ofera na kostol.  Vďaka za vašu štedrosť.

 

Odpustky

Veriaci, ktorí sa zúčastní na verejnom speve alebo recitovaní hymnu Veni, Creator na slávnosť Zoslania Ducha Svätého, môže za zvyčajných podmienok získať úplné odpustky.

 

Zbierka na Katolícke masmédiá

Na katolícke masmédiá ste obetovali spolu: 670 eur a 200 czk. Vďaka za vašu podporu.

 

Birmovanecká svätá omša

Všetci birmovanci sa stretnú v kostole v piatok 10.6. o 17:15 hod. a spoločne sa pomodlia posvätný ruženec. Po ňom bude nasledovať svätá omša a náuka pre  birmovancov o 18:00 hod.

 

Púť birmovancov na horu Butkov

Informácia pre birmovancov, ktorí sa prihlásili na púť do Skalného sanktuária Božieho milosrdenstva na hore Butkov v sobotu 11.6.  Odchod autobusu bude o 8:00 hod. z autobusovej zastávky Beskydská. Predpokladaný príchod je o 15:00 hod. Treba si so sebou vziať jedlo, dostatočné množstvo vody, šiltovku na hlavu a pršiplášť. Ešte sú voľné miesta, pozývame najmä miništrantov, mladých a rodičov s deťmi, aby sa prihlásili v  sakristii. Cena za dopravu  je 5 eur.

 

Ponuka

Na stolíku pod chórom nájdete letáčiky k Svetovému stretnutiu rodín, vezmite si ich pre inšpiráciu. Pre duchovné povzbudenie máte k dispozícii aj časopisy:  Naša Žilinská diecéza, Svetové misie a Katolícke noviny s prílohou Novokňazi 2022. V ponuke nájdete aj program katolíckeho Rádia Mária. Jeho súčasťou je aj darček – obraz a modlitba za účelom vzdania úcty Božskému Srdcu Ježišovmu v našich rodinách. Program je dostupný aj v elektronickej podobe na www. radiomaria.sk.

Kto chce pomôcť Cirkvi na Ukrajine, môže si vziať leták od ACN Slovensko. Nachádza sa v ňom modlitba zasvätenia Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie.

 

Dary na kostol

Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.

 

Ohlášky

Oznamuje, že sviatosť manželstva chcú 10.6.2022 uzatvoriť Jaroslav FuskoSilvia Pistovčáková, ktorí pochádzajú z Farnosti Turzovka.

Ak by niekto vedel o nejakej prekážke, nech to oznámi na farskom úrade. Zároveň odporúčame snúbencov do vašich modlitieb.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.