Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Hilára, biskupa a učiteľa Cirkvi, ľub. spomienka

17:15 – Ružencová pobožnosť

Piatok

Féria

Sobota

Panny Márie v sobotu, ľub. spomienka

Nedeľa

DRUHÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

 

Sviatok Krstu Krista Pána

Dnešným sviatkom Krstu Pána sa končí Vianočné obdobie. Prestanú sa spievať vianočné piesne, stromčeky ako ozdoba môžu zostať do 2. februára.

 

Nové opatrenia

Sväté omše sa slúžia v režime OP (očkovaní, prekonaní – 1 osoba na 15 m2). Prosíme Vás, aby ste si pri vstupe do kostola dezinfikovali ruky, použili respirátor a dodržiavali dostatočný odstup. Pripomíname, že z dôvodu pastoračnej starostlivosti o veriacich sme k dispozícii pre všetkých, čo majú záujem o sviatosti Cirkvi. Sväté omše sa slávia tak ako zvyčajne vrátane pridaných svätých omší v nedeľu o 8:30 a 15:00 hod.

 

Svätá omša pre prvoprijímajúce deti

V pondelok 10.1. o 16:00 hod. bude sv. omša a náuka pre prvoprijímajúce deti. Účasť je povinná. Deti do 12 rokov sa môžu riadne zúčastňovať na svätých omšiach pri dodržaní epidemických opatrení (respirátor, dezinfekcia, odstup).

 

Stretnutie pre birmovancov

Náuka pre  birmovancov bude v piatok 14.1. o 16:00 hod. v kostole. Účasť všetkých birmovancov je povinná!

 

Dary na kostol a poďakovanie

Z prvonedeľnej zbierky ste obetovali na kostol: Turkov 48,50€, Dlhá 105€, Turzovka 832,37€ a 200 czk. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Ďakujeme pohrebníctvu Bytčánkových za  kvetinovú vianočnú výzdobu, ktorú darovali do farského kostala. Srdečná vďaka patrí všetkým, čo ste akýmkoľvek spôsobom pomohli pripraviť kostoly a liturgiu, aby sme mohli dôstojne sláviť Narodenie Pána v celom Vianočnom období. Nech vás za to Pán bohato odmení.




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.