Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

Preblahoslavenej Panny Márie Lurdskej, ľub. spomienka

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Cyrila, mnícha, a sv. Metoda, biskupa, patrónov Európy a hlavných patrónov Žilinskej diecézy, sviatok

17:00 – Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

17:15 – posv. ruženec nebude

Sobota

Panny Márie v sobotu

Nedeľa

ŠIESTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ


Svetový deň chorých

V pondelok 11.2.  je 27. Svetový deň chorých. Pri tejto príležitosti budeme v pondelok (čiže zajtra) v rámci večernej svätej omše o 18:00 hod. udeľovať sviatosť pomazania chorých. Zároveň Vás prosíme, aby ste svojich chorých, ak je to možné, priviezli do kostola. Tiež pripomíname, že kto chce z dôvodu vážnej choroby alebo pokročilého veku prijať túto sviatosť, musí byť vyspovedaný.

 

Lamačské chvály

Pozývame vás na evanjelizačný program s kapelou Lamačské chvály. Uskutoční sa v piatok 15.2.  o 18:00 hod. vo Farskom kostole v Turzovke. Program začne sv. omšou pre birmovancov a mládež; po svätej omši budú chvály pre rodiny, mládež, spoločenstvá, pre všetkých.

 

Púť do Medžugorja s pobytom pri mori

V čase od 14.7. do 20.7. 2019 organizujeme púť do Medžugorja s dvojdňovým pobytom pri mori. V cene 200€ je zahrnutá doprava, poistenie, polpenzia a ubytovanie (na 5 nocí). Môžete sa prihlásiť v sakristii. Kto sa prihlási, musí si v sakristii vyzdvihnúť Súhlas so spracovaním osobných údajov. 

 

Dary na kostol a poďakovanie

Na kostol ste obetovali: z prvonedeľnej zbierky – Turzovka 1502,17€, Dlhá 54,40€, Turkov 43,50€. Na kazateľnicu obetovali piati Bohu známi darcovia spolu 215€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Nech Pán odmení Vašu obetavosť a službu pre farnosť.