Prevádzkovateľ webu Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, IČO: 31 912 362 ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov

spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely.

Farnosť Turzovka

Rímskokatolícka Cirkev

Liturgický kalendár a program pobožností

Pondelok

17:15 - Pobožnosť za rodiny

Utorok

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa chlapci)

Streda

17:15 – Pobožnosť za deti (modlia sa dievčatá)

Štvrtok

Sv. Antona, opáta, spomienka

17:00 - Mariánske večeradlo, po večernej sv. omši adorácia

Piatok

20:00 – 21:30 Chvály pred vystavenou Sviatosťou Oltárnou; počas chvál máte možnosť vyspovedať sa, alebo uskutočniť s kňazom duchovný rozhovor 

Sobota

Panny Márie v sobotu, ľub. spomienka

Nedeľa

DRUHÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

 

Sviatok Krstu Krista Pána

Dnešným sviatkom Krstu Krista Pána sa končí Vianočné obdobie. Prestanú sa spievať vianočné piesne, stromčeky ako ozdoba môžu zostať do 2. februára.

 

Kňazská rekolekcia

Vo štvrtok 10.1. sme mali vo farnosti rekolekciu kňazov turzovského dekanátu. Zúčastnili ste sa na nej v hojnom počte. Ďakujeme, že ste svojou účasťou podporili nás kňazov a zároveň Vás prosíme o modlitby, aby sme svoju kňazskú službu vykonávali zodpovedne a nábožne.

 

Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov 

Od 18. do 25. januára je Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Na tento úmysel sa budeme modliť pred svätými omšami a tiež v omšiach počas prosieb veriacich. 

  

Dary na kostol a poďakovanie

Z prvonedeľnej zbierky ste obetovali na kostol: Turkov 36,10€, Dlhá 88,60€, Turzovka 953,46€. Na kazateľnicu obetovali dvaja Bohu známi darcovia spolu 150€. Srdečná vďaka za vaše milodary na kostol. Osobitne ďakujeme pohrebníctvu Bytčánkových za darovanú kvetinovú vianočnú výzdobu do farského kostala. Srdečná vďaka patrí všetkým, čo ste akýmkoľvek spôsobom pomohli pripraviť kostoly a liturgiu, aby sme mohli dôstojne sláviť Narodenie Pána v celom Vianočnom období. Nech vás za to Pán bohato odmení.

 

Prežite pekný sviatočný deň s Božím požehnaním!




Prihlásiť

Prihláste sa do svojho účtu

Užívateľské meno *
Heslo *
Zapamätať

Rímskokatolícka cirkev Farnosť Turzovka, všetky práva vyhradené.

Copyright © 2014 - 2022.

Created by Silvester Judák.

Tvorba farských webov.